W.F. Cornelisse & Zn. B.V.

 *LET OP, ONZE LEVERINGS VOORWAARDEN ZIJN GEWIJZIGD!!*

Cornelisse Banket
Begin jaren '60 werd het bedrijf, dat nu bekend staat als Cornelisse Banket, opgericht door de familie Cornelisse. Waar ze begonnen met het leveren van 160 soorten kwaliteitskoek en banket aan supermarkten en kruideniers, onder de naam Banket Gilde. Toen in 2005 Jac van Vliet koek werd overgenomen, is het assortiment opgelopen tot 200 soorten kwaliteits koek en banket. Welke we tot dit moment nog dagelijks uitleveren aan onze trouwe klanten.

Margemaker LIDA
In 2008 maakte we een nieuwe stap met het bedrijf. Zo werd de naam L.I.D.A. Margemaker toegevoegd aan het familiebedrijf Cornelisse te Lisse. Dat Partijhandel een succes is in de markt, blijkt wel daar de klant ons wekelijks weet te vinden voor een bestelling, om zo hun marges te verhogen. We leveren met eigen vrachtauto's door heel Nederland en ook verkoop richting Buitenland is geen uitzondering meer.

Ons bedrijf bestaat ondertussen uit 14 medewerkers, zowel full- als partime en waar de directie nog steeds op de werkvloer voorop loopt en het familiebedrijf uitstraalt. Onze vertegenwoordigers bezoeken wekelijks hun klanten, om ze ook met advies bij te staan. De interactie met de klant welke belangrijk voor ons is om de inkoop en verkoop voor beide een succes te maken.

Binnen de Partijhandel zijn we al een aardig begrip voor fabrikant en klant.