Leverings voorwaarden


*LET OP, ONZE LEVERINGS VOORWAARDEN ZIJN GEWIJZIGD!!*

 Extreme benzine en grondstof prijzen!!!!!!

Door de grote stijging in de kosten van oa. benzine, graan, tarwe, olie en verpakkingsmaterialen zijn wij genoodzaakt per direct een vergoeding van transport in te zetten voor al onze klanten, bij alle orders onder de €750,00.

We zullen de komende tijd deze prijs variabel houden ivm de onzekere tijden.

De bezoeken en contacten van onze vertegenwoordigers zullen aangepast worden door meer telefonisch contact en wij sturen iedereen aan om zelf via de website te gaan bestellen. Er wordt hard gewerkt aan een verbetering van onze site zodat het voor iedereen sneller en beter kan. Let op, afhalen kan ook altijd en ziet u vast ook extra interessante handel.

Juist nu in deze tijden zijn onze scherp geprijsde artikelen zeer gewild dus u kunt de ordergrootte op schroeven en bestellen via onze website. Zo kan de consument ook onze partijhandel inslaan, juist nu zijn alle kassakoopjes zeer gewild voor de consument.

Koop ook onze Prijsknallers…Blijf altijd onze website www.margemaker-lida.nl bezoeken voor de actuele aanbiedingen, er vallen genoeg marges te scoren!!! Dagelijks een nieuw aanbod. De partijhandel is een mooie verkoop ondersteuning om gegarandeerd marge te blijven scoren.

Om te bestellen moet u geregistreerd zijn.

Bestellen, wij hanteren 1 werkdag voor leveren. Vandaag besteld is overmorgen in huis, of in onze route planning mee.

Betalingen via bank inzichtelijk, uiterlijk 13:00uur dag voor levering.

Emballage dragers als DPB Pallet, Rolcontainers en Dollie kunnen ten alle tijden retour gegeven worden en worden achteraf verrekend.

Vanaf heden bereken we € 12,50 voor de europallets, zorg dus dat er altijd evenveel europallets leeg retour kunnen.

Binnen Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden), Franco huis vanaf € 750,00 (ex statiegeld en BTW), daar onder €52,00 transport kosten.

Buitenland, Franco huis vanaf €1250,00 (ex Statiegeld) , daar onder €104,00 transport kosten.

Onze prijzen zijn exclusief  BTW en statiegeld

Het is altijd mogelijk, dat produkten die u besteld heeft niet meer of minder op voorraad zijn, hierover zal dan waar mogelijk contact worden opgenomen. Wij hanteren Op is Op. 

 

LIDA Margemaker.

(levering/Algemene voorwaarden, gewijzigd per 11-3-2023 )