Leverings voorwaarden


*LET OP, ONZE LEVERINGS VOORWAARDEN ZIJN GEWIJZIGD!!*

In verband met het COVID-19 (coronavirus), hebben wij de keuze gemaakt om ons aflevermoment aan te passen. Onze chauffeurs leveren tot de achterdeur, waarna u als klant zelf de goederen in ontvangst neemt. Tevens bent u verantwoordelijk voor de retour goederen fust en containers. Krijgt of wilt u op pallet geleverd hebben, deze zetten wij over de drempel in het magazijn, u zorgt zelf voor de juiste plek in het magazijn of naar de winkel.

U begrijpt, dat deze maatregel belangrijk is en we zo de juiste afstand van 1,5 meter bewaken tussen uw en onze medewerkers en dat de veiligheid en of afleverservice niet in het geding komt. 

Bij het laden en lossen van goederen verwachten wij dat u de RIVM maatregelen toepast, bij het ontbreken hiervan zullen kosten van eventuele her transport aan u worden doorberekend.

Om te bestellen moet u geregistreerd zijn.

Bestellen, wij hanteren 1 werkdag voor leveren. Vandaag besteld is overmorgen in huis, of in onze route planning mee.

Betalingen via bank inzichtelijk, uiterlijk 13:00uur dag voor levering.

Emballage dragers als DPB Pallet, Rolcontainers en Dollie kunnen ten alle tijden retour gegeven worden en worden achteraf verrekend.

Binnen Nederland, Franco huis vanaf €500,00 (ex statiegeld, VBR en BTW), daar onder €42,00 transport kosten.

Buitenland, Franco huis vanaf €1000,00 (ex VBR en Statiegeld) , daar onder €90,00 transport kosten.

Onze prijzen zijn exclusief  BTW, statiegeld en VBR (Vergoeding Bigbag Recycling)

Het is altijd mogelijk, dat produkten die u besteld heeft niet meer of minder op voorraad zijn, hierover zal dan waar mogelijk contact worden opgenomen. Wij hanteren Op is Op. 

 

LIDA Margemaker.

(levering/Algemene voorwaarden, gewijzigd per 15-2-2021)