Leverings voorwaarden


*LET OP, ONZE LEVERINGS VOORWAARDEN ZIJN GEWIJZIGD!!*

In verband met het COVID-19 (coronavirus), hebben wij de keuze gemaakt om ons aflevermoment aan te passen. Onze chauffeurs leveren tot de achterdeur, waarna u als klant zelf de goederen in ontvangst neemt. Tevens bent u verantwoordelijk voor de retour goederen fust en containers. Krijgt of wilt u op pallet geleverd hebben, deze zetten wij over de drempel in het magazijn, u zorgt zelf voor de juiste plek in het magazijn of naar de winkel.

U begrijpt, dat deze maatregel belangrijk is en we zo de juiste afstand van 1,5 meter bewaken tussen uw en onze medewerkers en dat de veiligheid en of afleverservice niet in het geding komt. 

Bij het laden en lossen van goederen verwachten wij dat u de RIVM maatregelen toepast, bij het ontbreken hiervan zullen kosten van eventuele her transport aan u worden doorberekend.

U dient zich eerst te registreren alvorens onze site verder te bezoeken en zodoende te kunnen bestellen.

Binnen Nederland, Franco huis vanaf €500, daar onder €42 transport kosten.

Buitenland, Franco huis vanaf €1000,- , daar onder €90,- transport kosten.

Betaling is contant, gevolgd door evt netto 14 dagen volgens afspraak met vertegenwoordiger en levering is volgens route in ons systeem.

Emballage dragende artikelen kunnen ten alle tijden retour gegeven worden en worden achteraf verrekend.

Onze prijzen zijn exclusief de daarop geldende BTW, statiegeld en VBR (Vergoeding Bigbag Recycling)

Het is altijd mogelijk, dat produkten die u besteld heeft niet meer of minder op voorraad zijn, hierover zal dan waar mogelijk contact worden opgenomen. Wij hanteren Op is Op. 

 

LIDA Margemaker.

(levering/Algemene voorwaarden, gewijzigd per 15-1-2021)